×
Menü

Backcountry Ski Package - Skis & Bindings

Termékleírás

Stílusosan induljon el a Backcountry sícsomagunkkal. A kalandok szerelmeseinek tervezett csomag lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a sílécek és kötések tökéletes kombinációját, sőt, a teljes csomaghoz még egy kényelmes sízsákot és nyakmelegítőt is adhat.

  • Alpesi túrasí: Kiváló minőségű alpesi túrasí-választékunk a könnyű sokoldalúság és a masszív teljesítmény tökéletes kombinációját kínálja. Ezek a sílécek biztosítják a szükséges irányíthatóságot és mozgékonyságot, hogy bármilyen terepi kihívást leküzdhessen.
  • Síkötések: Válassza ki a síelési stílusához és bakancsához illő tökéletes kötést. Választékunkban a legjobb márkák különféle kötései találhatók, amelyeket alpesi és telemark síeléshez egyaránt terveztek.
  • SkatePro Skibag: Tartsa biztonságban síléceit és botjait tartós SkatePro sízsákunkkal. Kiváló minőségű anyagokból készült, és kényelmes vállpánttal rendelkezik a könnyű hordozás érdekében.
  • SkatePro nyakmelegítő: Maradjon meleg és védett az elemektől a puha, gyapjúval bélelt SkatePro nyakmelegítőnkkel. Úgy terveztük, hogy a hideg hátsó terepen töltött napokon is kellemesen érezze magát, anélkül, hogy a légáteresztő képességet feláldozná.
  • Szerelési szolgáltatás: Ha szeretné, tapasztalt technikusaink szakszerűen felszerelhetik a kötéseket a sílécre. Ez a szolgáltatás biztosítja a pontos illeszkedést és az optimális teljesítményt a sípályákon. Egyszerűen adja hozzá a kötésfelszerelési szolgáltatást a kosarához a fizetéskor.

Ne maradjon le a tökéletes síelés élményéről. Szerezze be még ma a Backcountry sícsomagunkkal a szükséges felszerelést, hogy bármilyen terepen megállja a helyét.

Összes megjelenítése

Specifikációk

Kötés:
Nem tartalmazza
SkatePro